Kenyeresblog
Frissen őrölt lisztek az otthoni kenyérsütéshez
A saját otthon őrölt liszt használata egyre népszerűbb azok körében, akik tudatosabban szeretnének táplálkozni, egészségesebben élni, vagy egyszerűen csak a sütés minőségét és élményét szeretnék magasabb szintre emelni.
A kenyér története
A kenyér, az emberiség egyik legrégebbi élelmiszere, már több mint tízezer éve jelen van az emberi táplálkozásban. Az első kenyérkészítési technikák a Közel-Keleten jöttek létre, és azóta számos változata alakult ki a világ különböző részein.
A koronavírus járvány miatti bezártságot mindenki másképp dolgozza fel, de az biztos, hogy a kreatívitás sokat segít.
Gyönyőrű kenyerek és péksütemények készülnek valahol Észak-Karolinában. De ki is az Hannah P., a kenyértészta Rembrandtja?
Elsőre nagy hülyeségnek látszik, de jobban megnézve még annál is nagyobb a szerencsére inkább (még) csak külföldön hódító „kenyérkutya” mánia.