Staub "La Coquette" ovális Cocotte önöttvas edény 23 cm / 1,7l, fekete

Staub "La Coquette" ovális Cocotte önöttvas edény 23 cm / 1,7l, fekete

STAUB-Több életre szól!

Kód 11742323
Gyártó Staub
Kategoriák La Coquette
Anyag öntöttvas
Kapacitás 1,7 L
Átmérő 23 cm
Indukció igen
Tapadásmentes réteg nem

67 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek


Staub Cocotte óvális fazék, átmérője 23 cm, űrtartalma 1,7 l, öntöttvasból.

A Staub termékek nagyon jó minőségű öntöttvasból készülnek, karcolásokkal és csorbulással szemben ellenállóak, könnyen tisztíthatóak és hosszú élettartam jellemzi őket.
Az edény anyagjának köszönhetően, magukban tartják a hőt, melegen tartják az ételt akkor is, miután kivettük a sütőből vagy levettük a tűzhelyről.
A technikai tulajdonságain kívül, az edény vonzó kinézete lehetővé teszi, hogy a felszolgálás közvetlen az edényből történjen, miután levettük a tűzhelyről.
Jellemzői:
Az edény belseje matt fekete zománc, amelyet különleges Straub technológiával állítottak elő, ez a réteg előnyökkel szolgál akkor, amikor párolni, érlelni vagy karamellizálni akarunk.
A főzés során használt olajok (zsiradékok) behatolnak a matt zománc pórusai közé és egy természetes sima tapadásmentes felületet képeznek. Épp ezért a Staub edények az évek során, a használatukkal jobbá és jobbá válnak.
Az edény külseje 2-3 különleges zománcrétegből, amely a speciális öntöttvassal együtt biztosítja a hő optimális eloszlását az egész edény felületén.
A fedő lapos és a belső felületén található kis kiemelkedéseivel lehetővé teszi, hogy a pára az edény belsejében maradjon. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően egy "eső" hatás jön létre, amely intenzívebbé teszi az ételek ízét és könnyíti a főzési folyamatot.
Az edények speciális alja lehetővé teszi, hogy bármilyen tűzhelyen alkalmazható legyen.

Kenyérsütés otthon

 

Adatok
Cikkszám
11742323
Webáruház készítés